Vilkår og betingelser

Betingelser

Aram smykker ApS
Nørregade 6C, st.
7100 Vejle
Mail: info@aramsmykker.dk 

Generelt om priser, aftaler og illustrationer på hjemmesiden 

Alle priser hos Aram smykker er dagspriser inkl. 25% dansk moms og i danske kroner. Alle aftaler indgåes på dansk og er underlagt dansk lovgivning.

 

Vær opmærksom på, at billeder og øvrige illustrationer på hjemmesiden kan afvige fra varens egentlige udseende. Specielt kan smykker med natur sten afvige, da farven og fremtoning er unik for hver sten. 

Vi tager også højde for og gør opmærksom på at forkerte priser kan forekomme. 

Aram smykker tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgte varer. Vi beder Dem kontakte os, såfremt disse fremkommer. 

Bestilling 

Du bestiller din ordre på Aramsmykker.dk ved at klikke på ?Tilføj til kurv? på den eller de varer du vil købe. Når du har lagt alle de ønskede varer i kurven, klikkes der på ?Videre til check-ud? Her udfyldes Faktureringsoplysninger, hvorefter der tastes på ?fuldfør ordren?. 

Ordren er nu bestilt og du vil modtage en ordrebekræftelse.

Betaling
Du kan hos Aram smykker betale med 

Visa
Master card
VISA Elektron
American Express
Mobilepay
Der tages ikke gebyr ved betaling på Aramsmykker.dk

Betalingen hæves altid først, når varen afsendes fra Aramsmykker.dk hvor du vil modtage en kvittering på mail, når varen afsendes og betalingen hæves. 

Sikkerhed ved betaling

Alle betalinger på Aramsmykker.dk gennemgåes via en SSL krypetreret side. Aramsmykker har således ingen adgang til dine kortoplysninger.

Generelle betingelser for returvarer

Vi håber du er tilfreds med dit køb. Har du fortrudt, så fortvivl ej: Hos Aram smykker yder vi 14 dages returret på alle varer. Returretten gælder fra datoen for modtagelse af forsendelsen. Bemærk venligst, at varer købt hos Aram smykker skal returneres ubrugte, og i samme stand som ved modtagelsen. Hvis varen retuneres brugt, bortfalder returretten.

Så snart vi har behandlet din returnering, sender vi en bekræftelse på mail og beløbet tilbagebetales til det samme betalingskort, som varen er købt med.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden at afgive besked om dette på forhånd. Du kan afgive besked til vores mail på Aramsmykker.dk

Vi frasiger os retten til returret ved bestilling af varer som er specialfremstillet. Dette gælder vielsesringe og specielle smykker, som bliver fremstillet efter eget ønske. jvf. forbrugeraftaleloven, paragraf 18, stk. 2. nr. 3 (Se efter produktbeskrivelsen)

Returnering

Sammen med ordren skal du vedlægge vores standardfortrydelsesformular, hvilket sikre, at du hurtigere modtager det hævede beløb retur på dit betalingskort.

Ved returnering af fortrydelsesvare betales udgifterne af forbrugeren og du er ansvarlig for varen indtil den leveres hos os. Husk derfor at få kvittering på pakken.

Hvis du vil returnere en vare, kan det gøres på følgende måder: 

Tilbagesend varen til nedenstående adresse via vores returportal:

på Aram smykker, Nørregade 6C, st., 7100 Vejle 

Eller du kan returnere varen i vores fysiske butik.

Fragt og levering 

Alle ordrer leveres med GLS hvor der er track og trace på pakken. Hos Aram smykker har du fri fragt på alle ordrer til Danmark. 

På alle varer står der den forventede leveringstid. Den kan variere alt efter om vi selv har varen på lager. 

Hvis den forventede leveringstid overskrides, vil vi kontakte dig for at høre, om du stadig ønsker ordren gennemført. 

Der skal forventes en ekstra leveringstid på 5-10 dage på ordrer til andre lande end Danmark. 

Du har også mulighed for at afhente dine varer i vores butik beliggende i Nørregade 6C, 7100 Vejle. Vær opmærksom på, at vi ringer til dig, når dine varer er klar til afhentning. 

Levering 

Alle ordre afsendes mellem 3 -10 hverdage efter vi har modtaget dem. Du kan evt. kontakte os, hvis du gerne vil have en ekspres levering ved den pågældende bestilling. 

Dog skal der tages højde for, at der kan ske fejl og forsinkelser hos GLS. 

Fragt og levering til Grønland, Færøerne, Norge og andre lande uden for EU 

Du kan sagtens bestille til Norge og andre lande uden for EU. Du skal benytte bestillingsformularen på webshoppen og når du indtaster din udenlandske adresse vil fragtmulighederne komme frem, derefter vil den danske moms blive fratrukket prisen. 

Aramsmykker.dk fratager sig ansvaret for eventuelle importafgifter, lokal moms mv. som varen kan blive pålagt af told. 

Reklamationsret 

I henhold til købeloven gives der 2 års reklamationsret på alle varer. 

Det betyder, at du har mulighed for at klage over fejl og mangler ved varen, som opstår indenfor de første 2 år. Det er en forudsætning, at fejlen/manglen ikke er opstået som følge af normalt slid, forkert brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Herudover skal du reklamere indenfor rimelig tid efter, du er blevet opmærksom på fejlen/manglen. 

Du har som forbruger således mulighed for at få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage efter 3 reklamationer eller afslag i prisen, alt efter omstændighederne i den konkrete situation.

 

Har du en vare, du ønsker at reklamere over, skal du kontakte os på info? på info@nordicdiamond.com, således at vi kan oprette sagen og fremsende en returlabel, som skal bruges til returneringen. 

Politik for persondata 

I forbindelse med handel på Aramsmykker.dk skal du registreres med navn, adresse, e- mail samt telefonnummer. 

Som registreret hos Aramsmykker.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Person dataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til på Aramsmykker.dk via e-mail info@aramsmykkker.dk

Klage 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på info@aramsmykker.dk eller på telefon nummer +4575736965