Update Reset
Update Reset


Vælg den rigtige diamant


At finde den rigtige sten, til den rigtige pris og i bedst mulige kvalitet er en rejse og et eventyr i sig selv. 
Processen i at vælge den rigtige diamant, starter med at tage udgangpunkt i de 4 C'er - Carat(Vægt), Cut(slibning),clarity(klarhed) og color(farve). 

Alt dette er der blevet taget højde for igennem processen når diamanterne bliver forhandlet verden over. GIA er den største organisation som blev etableret i 1931 i USA der autoriserer diamanter, farvede sten og perler. Et offenlig ingen-profits institut, GIA er samtidig den ledende kilde til viden, standarder og uddannelse indenfor ædelsten og smykker og sørger for at du ved hvad du får, når du køber en diamant. 

Uanset om du ønsker at købe løst af diamanter, eller du køber et færdigt diamant smykke , så tag et kig på cerfikatet der medfølger og få den validering af kvalitet du har brug for.

Uanset hvor flot en diamant end måtte se ud eller hvor meget den reflekterer, kan du ikke se dens sande  kvalitet. De 4C'er ville give dig den nødvendige information omkring kvaliteten som du får brug for, så du kan lave et informativt køb.

Vi har selv i samarbejde med firmaet: Get Brilliant - Fået den store mulighed, at tilbyde jer enkelte og mulighed for opkøb af løse diamanter. Gå selv på jagt i vores "kunde-profil" og se hvad du kan finde til den passende pris. (Koden til kunde profilen er følgende: 1234) Se mere her. 

Denne video fra GIA viser hvordan de 4C'er tilsammen sætter værdien af diamanter. 

Update Reset
Update Reset

KONTAKTINFORMATION


Aram Smykker

Adresse:          Nørregade 6c

                         7100 Vejle

Telefon :          (+45) 75 73 69 65

E-mail:             Info@Aramsmykker.dk


CVR-nr. 37179825

Parkering : Stort parkeringshus (Føtex) 25m fra butikken. 

INDHOLD

ÅBNINGSTIDER BUTIKKEN


Mandag:  10-17:30
Tirsdag:   10-17:30
Onsdag:   10-17:30
Torsdag:  10-17:30
Fredag:    10-19:00
Lørdag:    10-15:00
Søndag:   Lukket


Copyright © 2021 Acaao

Design og udvikling Acaao