Update Reset
Update Reset

Aram Smykker


Vedhæng til halskæde

(Håndlavet af passionerede sjæle)


Her på siden finder du halsklæder med tilhørende vedhæng, hvor de forskellige designs fås i både guld og hvidguld. Vores kæder kan nemt styles med mange af vores andre smykker.

Hos Aram smykker sætter vi en stor ære i at alle vores kunder kan få lov til at opleve den unikke følelse, det er at gå med den helt rigtige halskæde og vedhæng, som matcher lige præcis dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg af vores egne håndlavede smukke design halskæder og smykker, men også et stort udvalg af danske designer smykker, så man kan finde det helt rigtige par, hvad end man er en pige eller kvinde, som ønsker den mere klassiske halskæde eller den mere moderne og populære halskæde.

Fandt du ikke hvad du søgte? 


Mens du kigger efter den nye halskæde kan du med fordel kigge nærmere på vores udvalg af ringe og øreringe, hvor du kan finde resten af det tilhørende sæt. Uanset hvilket smykke du falder for, er du garanteret høj kvalitet. Alle vores smykker er håndlavet og stemplet med givent bevis. 


Ved bestilling hos os tilbyder vi levering til din adresse og vi leverer altid fragtfrit. Har du spørgsmål til vores udvalg af halskæder eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os under vores åbningstider. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik beliggende i Vejle midtby. 

KONTAKTINFORMATION


Aram Smykker

Adresse:          Nørregade 6c

                         7100 Vejle

Telefon :          (+45) 75 73 69 65

E-mail:             Info@Aramsmykker.dk


CVR-nr. 37179825

Parkering : Stort parkeringshus (Føtex) 25m fra butikken. 

INDHOLD

ÅBNINGSTIDER BUTIKKEN


Mandag:  10-17:30
Tirsdag:   10-17:30
Onsdag:   10-17:30
Torsdag:  10-17:30
Fredag:    10-19:00
Lørdag:    10-15:00
Søndag:   Lukket


Copyright © 2021 Acaao

Design og udvikling Acaao