Update Reset
Update Reset

Aram Smykker


Armbånd/Tennis-armbånd
(Håndlavet af passionerede sjæle)


 Her på siden finder du armbånd med implamenterede diamanter i høj kvalitet, hvor de forskellige designs fås i både guld og hvidguld. Vores armbånd kan nemt styles med mange af vores andre smykker.

Hos Aram smykker sætter vi en stor ære i at alle vores kunder kan få lov til at opleve den unikke følelse, det er for en pige, kvinde og eller dame at gå med det helt rigtige armbånd , som matcher lige præcis ens egen stil.

Vi tilbyder et bredt udvalg af vores egne håndlavede smukke designer armbånd og smykker, men også et stort udvalg af andre danske designer smykker, så man kan finde det helt rigtige armbånd, hvad end man er en pige eller kvinde, som ønsker det traditionelle eller det moderne og lige så populære armbånd.

Fandt du ikke hvad du søgte?


Mens du kigger efter din nye ring kan du med fordel kigge nærmere på vores udvalg af halskæder og øreringe, hvor du kan finde resten af det tilhørende sæt. Uanset hvilket smykke du falder for, er du garanteret høj kvalitet. Alle vores smykker er håndlavet og stemplet med givent bevis.


Ved bestilling hos os tilbyder vi levering til din adresse og vi leverer altid fragtfrit. Har du spørgsmål til vores udvalg af ringe eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os under vores åbningstider. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores fysiske butik beliggende i Vejle midtby. 

KONTAKTINFORMATION


Aram Smykker

Adresse:          Nørregade 6c

                         7100 Vejle

Telefon :          (+45) 75 73 69 65

E-mail:             Info@Aramsmykker.dk


CVR-nr. 37179825

Parkering : Stort parkeringshus (Føtex) 25m fra butikken. 

INDHOLD

ÅBNINGSTIDER BUTIKKEN


Mandag:  10-17:30
Tirsdag:   10-17:30
Onsdag:   10-17:30
Torsdag:  10-17:30
Fredag:    10-19:00
Lørdag:    10-15:00
Søndag:   Lukket


Copyright © 2021 Acaao

Design og udvikling Acaao